EVENT MANAGEMENT & EVENTS

Udvalgte Events afholdt og koordineret af Team JiYo & Hvenemose

Parkour-, freerunning-, og stuntevents har en dynamisk og stærk visuel effekt, der fanger ethvert publikum. Publikum får en oplevelse ud over det sædvanlige, og det er derfor en fangende og nytænkende måde at lancere produkter på. Gennem inddragelse og integration af alt fra freerunners, traceurs, dansere, musikere, special effects og DJ’s skabes en effektfuld og energisk performance.

Hos Team JiYo har vi stor erfaring med at skabe den perfekte event/produktlancering for alle typer af klienter. Det er den gode og kreative idé, samt den professionelle koreografi og ekspertise, som skaber de optimale rammer omkring produktet. Med vores erfaring og ekspertise leverer vi altid noget unikt, der er skræddersyet til hvert event.

EVENT MANAGEMENT

Team JiYo har et tæt samarbejde med Det kreative Event Bureau Hvenemose ApS, som er eksperter i at skabe de perfekte rammer omkring events. Det betyder, at vi både kan levere underholdning og facilitering af Jeres event og skabe unikke og kreative rammer, skræddersyet til Jeres ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

 

Event for MASCOT WORKWEAR