PARKOUR REDSKABER

Team JiYo har udviklet Parkour redskaber til både indendørs og udendørs parkour træning / undervisning.

Team JiYo har udviklet Parkour redskaber til både indendørs og udendørs parkour træning / undervisning.

Team JiYo har udviklet verdens første parkour træningssæt, som kan bruges til primært indendørs parkour træning, enten I en hal, gymnastiksal, på skole eller andet sted med parkour undervisning.

Team JiYo har også udviklet 3 unikke railstativer til parkour. Parkour Railsene er udformet således, at de kan bruges både af nybegyndere og øvede.

JiYo Parkour Rail FLOW er et stationært railstativ, som kan integreres udenfor. Railstativet står allerede I Hørsholm Kommune, Kolding Kommune og Viborg Kommune og bliver brugt flittigt i den ugentlige parkour undervisning på skoler og af de lokale parkour entusiaster.

JiYo Parkour Rail BIG er et mobilt railstativ, som kan placeres både indendørs og udendørs. Railstativet er udformet I solide jernrør og designet af Team JiYo. JiYo Parkour Rail PRO kan bruges uanset om man er nybegynder, let øvet eller professionel.

JiYo Parkour Rail KIDS er udviklet til børn og unge, der elsker at bevæge sig. Parkour stativet er udformet således, at børn og unge kan lære stort set alle basale teknikker ved at bruge og træne på railstativet.

Se film om JiYo Parkour Rails her:

JiYo Parkour Rails KIDS for børn fås i mange forskellige farver.
Rail betyder jernrør, men betegnelsen “rails” er international.

JIYO WALL er en væg til ophæng på ribbe. Kan skråstilles i flere positioner og er monteret med effektiv beskyttelse i.f.a. slidstærk gymnastikmåtte.

Med JiYo Wall kan du træne alle walltricks, kun ved brug af en ribbe. Teknikker som Tic-tac, wall-run, cat-leap, 360 cat-leap. Derudover gør JiYo Wall det også lettere at træne teknikker som wallflip, wallspin, angeldrop, wallfront mm.

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores udvalg af parkour redskaber. Der vil komme flere parkour redskaber i foråret 2013.

JIYO PARKOUR BLOCKS er meget nyttige parkour redskaber til træning af alt fra Precisions, vaults, Tic-tacs og meget mere. Se film om JiYo Parkour Blocks her: