UNDERVISNING

 

PARKOUR UNDERVISNING I KØBENHAVN

Vi tilbyder parkour undervisning for alle aldre fra 7 år og opefter. Vores hold er beliggende i København, nærmere bestemt på Amager.

Det er muligt at købe en prøvetime for 75 kr. hvis der er ledige pladser på det pågældende hold. Vi tilbyder desværre ikke prøvetime på de hold der allerede er fyldte.

Al info står under hold beskrivelserne på nedenstående link, så læs det GRUNDIGT inden du tilmelder dig.

Er holdet fyldt op, så kommer du automatisk på ventelisten. Herefter skriver vi til dig, så snart der er plads.

Læs mere om alle vores hold og tilmeld dig på vores link her:

HOLDSPORT.net/klub/TEAM-JIYO

 

PRIVAT UNDERVISNING

Vi tilbyder også privat undervisning til alle aldre. Privat undervisning er individuel eller i små grupper af max. 3 personer. For at modtage privat undervisning bedes du sende en mail til EMILY@teamjiyo.com

 

 

Team JIYO pionererne i Danmark

Som pionererne inden for parkour og freerunning i Danmark, har vi i en årrække undervist børn, unge og voksne i parkour.

Vi har også afholdt mange kurser, fx for DGIs Verdensholdet, idrætslærere/pædagoger på gymnasier og folkeskoler, gymnastikinstruktører samt teambuilding for erhvervslivet.

Som erfarne udøvere har vi den ekspertise og praktiske knowhow, der er påkrævet for at varetage undervisning i parkour. I vores undervisning lægger vi derfor vægt på opvarmning, conditioning (træning af led, sener og muskler) og frem for alt – sikkerhed.

Gennem undervisningen lærer du at bruge dine omgivelser kreativt og får samtidig trænet og smidiggjort kroppen. Du udvikler dig personligt, mens du hygger med kammeraterne. Hos Team JiYo ser vi nemlig ikke individuel dygtiggørelse som et modstykke til fællesskabsdyrkelse.
Tværtimod: Det er først sammen med andre, at du bliver helt dig selv!

Alle, der dyrker parkour, skal gerne have en god oplevelse. Af den grund ligger det os meget på sinde, at du får mulighed for at dyrke lige netop dét aspekt af parkour, som du finder interessant. Det kan være, at du er en ørn til at hoppe og springe, eller måske vil du bare gerne filme dine kammeraters krumspring på en sjov og finurlig måde. Det er op til dig. Hos os kan alle være med!